WebDesign

Webdesign diensten

Website ontwerp

Betaalbare en eenvoudig te beheren websites

Een geweldige website begint met een prachtig ontwerp, maar het eindigt daar niet. Ik neem een holistische benadering voor webontwerp die mooi ontwerp, bruikbaarheid, zoekmachineoptimalisatie, ondersteuning voor mobiele apparaten en meer omvat. Deze aspecten moeten allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat je site succesvol is.

Tijdens mijn webontwerpproces stel ik voortdurend vragen zoals: Is de site gemakkelijk te navigeren? Zal het gebruikers omzetten in klanten? Hoe kunnen we deze site nog beter maken? Wat missen we? Dit soort voortdurende vragen, gecombineerd met een holistische benadering voor webontwerp, helpen mij om geweldige resultaten te behalen voor de bedrijven waar ik mee werk.

Zoekmachine optimalisatie

SEO technieken die uw website doen opvallen

Zodra je website online is, hoe zullen mensen het dan vinden? Hoe zullen zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing jouw site tonen in hun zoekresultaten? Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces om nieuwe gebruikers naar je website te brengen door ervoor te zorgen dat je site hoog verschijnt in de zoekresultaten voor zoekwoorden die verwant zijn aan je site. Als het goed wordt gedaan, trekt het de juiste bezoekers aan – degenen die klanten worden.

Zoekmachineoptimalisatie is een topprioriteit van alle sites die ik bouw. Het begint met de algemene structuur van je site, welke pagina’s je hebt en hoe de informatie en zoekwoorden op de pagina’s worden georganiseerd. Google werkt constant aan het aanpassen van de manier waarop ze websites rangschikken, maar ik gebruik gecertificeerde white hat-technieken zodat je niet gestraft wordt door een nieuwe Google-update.

Ecommerce

Volledig uitgeruste online winkels op maat van uw bedrijf

Een goede e-commerce website zal verkeer genereren en je bezoekers omzetten in verkoop. Ik bouw online winkels voor klanten die gemakkelijk te beheren zijn en het verzendproces optimaliseren. Mijn e-commerce-klanten kunnen hun voorraad beheren, nieuwe producten toevoegen, kortingen aanbieden, getuigenissen ontvangen, in contact blijven met klanten via opvolgings-e-mails en nog veel meer.

De behoeften van elke e-commerce-website zijn anders. Ik zal nauw samenwerken met jou om de beste manier te bepalen om je online winkel op te zetten, hoe betalingen te accepteren en hoe je site online te promoveren.

Mobielvriendelijk ontwerp

Websites die er geweldig uitzien op alle apparaten

Bijna de helft van je bezoekers zal je site bekijken met een mobiele telefoon of tablet. Een ontwerp dat zich aanpast aan elk apparaat is absoluut noodzakelijk in de huidige wereld. Ik gebruik de nieuwste mobiele en responsieve ontwerptechnieken om ervoor te zorgen dat gebruikers een geweldige ervaring hebben op je website, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Als je nieuw bent in mobiel ontwerp, is het een webontwerptechniek die de schermgrootte en -oriëntatie van de bezoeker detecteert en het layout van de pagina daarop aanpast. Of je de site nu bekijkt op een desktopcomputer, tablet of smartphone, dezelfde website wordt getoond, maar is geoptimaliseerd voor elk apparaat.

Ontwerp- en ontwikkelingproces

Processen zijn fijn omdat ze ons tijd en energie besparen. Timelines kunnen verschillen, maar projecten duren
meestal 4 tot 6 weken voor websiteontwerp en -ontwikkeling.

Kennismaking

In deze fase bespreken we het doel van de website en wie deze zal bezoeken. Een geweldige website begint met het ontdekken wie de gebruikers zullen zijn en wat ze van je site zullen nodig hebben – de rest volgt vanzelf.

Structuur

De behoeften van je gebruikers worden vervolgens vertaald naar een sitemap van al je pagina’s en hun onderliggende structuur. (Ik zal uitleggen wat dit betekent wanneer het zover is.) Eenmaal goedgekeurd, worden de basiswireframes van de site geleverd, daarna worden ze herhaald om de layout van de site te bevestigen.”

Design

We bespreken de uitstraling en het gevoel van de site en hoe we je webbezoekers kunnen verwennen. Op basis van deze conversatie ontwerp ik Elementor-mockups van de pagina’s van je site voordat ik ze naar je ter beoordeling stuur.

Lancering

Ik ontwikkel pagina’s door die je gebruikers verwennen met behulp van Elementor voor een gebruiksvriendelijke website. Google Analytics wordt geïnstalleerd, SEO wordt uitgevoerd en na enkele feedbackrondes is je website klaar om live te gaan.”

Online marketing diensten

Sociale media

Social media kan een geweldige manier zijn om je bedrijf te laten groeien en in contact te blijven met je klanten, mits je het goed aanpakt. Samen met jou kan ik een uitgebreide social media-strategie ontwikkelen die de juiste sociale media-platformen kiest, gericht is op je specifieke doelgroep en gebruikmaakt van een doeltreffende toon en stem.

Blogs

Een blog onderhouden is een van de beste manieren om je bedrijf te promoten en jezelf te vestigen als leider in je industrie. Een regelmatig geüpdatete blog helpt ook om je zoekmachineresultaten te verhogen en brengt nieuwe klanten naar je site. Ik kan je helpen om je eigen aangepaste blog op te zetten die is aangepast aan je specifieke nicheonderwerp en je bezoekers.

Nieuwsbrieven

E-mailmarketing is een zeer kosteneffectieve manier om een groot publiek te bereiken. Ik kan je site ontwerpen om e-mailadressen te verzamelen via e-mailinschrijfformulieren en ik zal prachtig gebrande mobiele/responsieve e-mails maken om naar je abonnees te sturen. Ik kan ook creatieve strategieën ontwikkelen die gebruik maken van je lijst om verkoop en leads te genereren.

Web Onderhoudsdiensten

WebCare

Een goed onderhouden website die werkt voor u

Laat mij jou ontzorgen op het gebied van online zaken. Ik bied professionele webhosting aan voor jouw website, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien zorg ik voor regelmatige updates van je WordPress-site en beheer ik je domeinnamen, zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Zo kan jij je focussen op wat jij het beste kan: je bedrijf runnen.

Daarnaast bied ik ook 24/7 technische ondersteuning aan, zodat je nooit met problemen blijft zitten. Of het nu gaat om het oplossen van een technisch probleem of het beantwoorden van algemene vragen, ik sta altijd klaar om te helpen. Zo hoef je je nooit alleen te voelen in de online wereld.”

Statistieken

Data verzameling en analyse om de resultaten te meten

Weet je wie je website bezoekt? Weet je waar ze wonen? Welk apparaat ze gebruiken om deze te bekijken? Hoe oud ze zijn? Welke pagina’s ze het leukst vinden? Website-analyse is een heel eind gekomen en het is nu mogelijk om zeer gedetailleerde informatie te verkrijgen over je bezoekers en hoe ze interacteren met je site. Analyse van deze gegevens kan inzicht geven in hoe je je website gebruiksvriendelijker kunt maken en stappen suggereren om de conversies en verkoop te verhogen.

Als ik je website bouw, ontvang je gedetailleerde rapporten over je bezoekers die laten zien waar ze vandaan komen, wat ze doen, hoe lang ze op je site blijven en nog veel meer.

Content management systeem

Eenvoudig beheerd voor u of door u

Content management systemen (CMS) zijn ontworpen om het gemakkelijk te maken voor normale mensen (zonder codering!) om content te updaten en toe te voegen op hun websites. Het is zeer waarschijnlijk dat de meeste websites die je bezoekt met een soort content management systeem zijn gebouwd. WordPress, het meest populaire content management systeem ter wereld, wordt gebruikt door meer dan 20% van alle websites ter wereld!

Niet iedereen heeft een CMS nodig. Maar als je graag je eigen site wilt updaten of je eigen online winkel wilt beheren zonder enige code te kennen, zal ik het op een manier instellen die gemakkelijk voor je is om te updaten, en ik zal je leren hoe je het moet doen of zelfs voor u doen.

Enkele klanten